Over dit portaal

Het persoonlijke gezondheidsportaal van Medisch Centrum Dorp


Medisch Centrum Dorp (MCD) is een medisch centrum waar huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, psychologen en diëtiste samenwerken in hun streven naar complete en persoonlijke zorg in een moderne omgeving en met een ouderwetse zorgzaamheid. Om de diensten uit te breiden biedt Medisch Centrum Dorp u een online patiëntenportaal waar al uw online diensten worden aangeboden.

Met dit persoonlijke gezondheidsportaal heeft u op elk moment via het internet beveiligde toegang tot de volgende online diensten:

  • Berichten: per beveiligde e-mail kunt u vragen stellen aan uw huisarts. 
  • Afspraken: u kunt online afspraken maken in de agenda van uw huisarts. 
  • Medicijnen: u kunt herhaalrecepten aanvragen, rechtstreeks uit uw medisch dossier. 
  • Uw dossier: bekijk hier uw medische gegevens en historie
  • Labuitslagen: u kunt hier uw labuitslagen inzien. Thuisarts: u kunt hier betrouwbare medische informatie raadplegen.

De ontwikkeling van het MCD patiëntenportaal vindt samen met patiënten en zorgverleners plaats en is een continu proces. Het huidige aanbod van diensten zal in de toekomst verder worden uitgebreid. We nemen daarbij de gebruikerservaringen en -wensen mee bij de ontwikkeling. Heeft u ideeën/suggesties voor dit portaal? Ga dan naar Home en klik aan de linkerkant van de pagina op de verticale blauwe balk ‘Helpdesk’. Hier kunt u een reactie of vraag achterlaten.Het portaal van Medisch Centrum Dorp is een initiatief van Medisch Centrum Dorp in samenwerking met PAZIO.