Over dit portaal

Het PAZIO portaalIn dit portaal worden online diensten van diverse zorg- en welzijnsorganisaties voor u gebundeld. Zo ontstaat er via een veilige inlogmethode één omgeving waar u terecht kunt voor uw online zorg en welzijn.
Eenmaal ingelogd op het PAZIO portaal kunt u binnen dezelfde omgeving gebruik maken van de online diensten van bijvoorbeeld uw huisarts, het ziekenhuis en de gemeente. Op deze manier wordt voorkomen dat u in het bezit bent van vele verschillende online accounts en omgevingen.

AanmeldingOm in het portaal gebruik te kunnen maken van de online diensten van uw zorg- en/of welzijnsorganisatie, dient deze organisatie aangesloten te zijn bij PAZIO. Is dit het geval? Dan bereikt u het portaal eenvoudig via de website van de betreffende organisatie. Voor de borging van uw privacy en veiligheid doorloopt u eenmalig een korte aanmeldingsprocedure per organisatie. Als u eenmaal bent aangemeld voor een organisatie, verschijnt deze in het vervolg automatisch in uw persoonlijke PAZIO omgeving.

Door wie?Dit portaal is een product van PAZIO. PAZIO is onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Utrecht en wordt ondersteund door de Provincie Utrecht en de Economic Board Utrecht.